Najam Plovila
   
Jedrenje u Hrvatskoj Krstarenje u Hrvatskoj Najam jedrilica  
Iznajmljivanje motornih brodova Najam guleta Najam luksuznih jahti
ODRŽAVANJE JAHTI I BRODOVA

Osim čartera i prodaje jahti, nudimo vam najbolji program kupnje nove jahte i njenog održavanja – na taj način će za Vas posjedovanje jahte postati pravo zadovoljstvo. Mi ćemo se pobrinuti za Vaš brod, organizaciju posade, potrebne račune i opremu. Iz godine u godinu održavanje broda postaje sve važniji i raste broj klijenata koji se okreću industriji marina tražeći profesionalnu uslugu održavanja plovila. Za vlasnike jahti smještenih duž jadranske obale koji imaju prebivalište izvan Hrvatske, usavršili smo uslugu generalnog održavanja i ponosni smo što Vam možemo ponuditi naše profesionalne usluge.

Naše satnice, tjedne i mjesečne, prilagođavaju se zahtjevima i potrebama naših klijenata. Poslujemo na način da svi preventivni radovi koji se poduzimaju na brodovima smanjuju mogućnost većih radova. Naši zaposlenici će se savjesno brinuti za Vaš brod, a ako bude potrebno možemo organizirati i zahtjevnije radove.

Naša agencija pronalazi najkvalitetniju posadu, nadgleda renoviranja, ogranizira svakodnevni nadzor i na raspolaganju je klijentima za savjetovanje o registraciji zastave i o poreznim detaljima. Nudimo različite usluge koje će omogućiti održavanje Vaše jahte bez da se Vi brinete o tome. Garantiramo da ćemo u potpunosti opravdati Vaše povjerenje u naše stručnjake što će uroditi Vašim apsolutnim zadovoljstvom.

Naša agencija uvijek tijesno surađuje s vlasnikom i skiperom što s jedne strane smanjuje troškove održavanja,a s druge strane garantira kvalitetu i Vaše zadovoljstvo. Redovito obavještavamo i Vas kao vlasnika i skipera o svim pravilima i zahtjevima, brinemo se zaisplatu plaća za posadu i ostale troškove, a prema potrebi osiguravamo i pomoć dodatnog osoblja (ukoliko je iz našeg kadra – besplatno a ukoliko se angažira iz druge agencije – prema unaprijed utvrđenim cijenama).

Osiguravamo također i originalnu opremu, održavamo kontakte s brodogradilištima i ostalim dobavljačima i brinemo se za brodske dokumente. Općenito govoreći, preuzimamo odgovornost za apsolutno ispravno funkcioniranje broda bez rizika da se naruši miran tijek Vašeg putovanja ili prijateljski odnosi između vlasnika i skipera, i naravno, bez potkopavanja autoriteta i odgovornosti koju skiper snosi za sigurnost jahte i svega na njoj.

Vlasnik je obavezan platiti mjesečne troškove za naše usluge. Svi troškovi su varijabilni i plaćaju se prema aktualnoj cijeni.

Naslovnica
  
  
  
  
O NAMA
O HRVATSKOJ
PITANJA O ČARTERU
RUTE
mega jahte mega 
jahte 
motorni brodovi motorni 
brodovi 
jedrilice jedrilice 
cruising vessels guleti 
VODIČ ZA NAVIGACIJU
MOTORNE JAHTE
ZA PRODAJU
JEDRILICE
ZA PRODAJU
KATAMARANI
ZA PRODAJU
DRVENI BRODOVI
ZA PRODAJU
ČARTER MANAGEMENT
  Ferretti 880
Sunseeker Yacht 86
Dalla Pieta 72
Fairline Squadron 74
Sunseeker Manhattan 60
Sunseeker Predator 52
Monte Carlo 47 Fly
Jeanneau Prestige 46 Fly
Jeanneau Prestige 440
Lagoon Power 44
Jeanneau Prestige 38 Sportop
Jeanneau NC 11
Jeanneau Leader 805
Beneteau 57
Jeanneau Sun Odyssey 54DS
Hanse 540
Elan 514 Maxi
Jeanneau 53
Bavaria 51
Beneteau Oceanis 50 New
Jeanneau Sun Odyssey 50DS
Grand Soleil 50
Bavaria 46 Cruiser
Jeanneau Sun Odyssey 44i
Jeanneau Sun Odyssey 45DS
Salona 44
Elan 434 Impression
Elan 410
Beneteau Oceanis 37
Hanse 370
Jeanneau Sun Odyssey 36i
Jeanneau Sun Odyssey 33i
Lagoon 570
Lagoon 500
Lagoon 450
Lagoon 440
Lagoon 400
Motor-sailer Adria
Gulet Morning Star
Gulet Vito
Gulet Hera
Jeanneau Prestige 46 Fly
Jeanneau Prestige 38 Sportop
Jeanneau Leader 805
Jeanneau Merry Fisher 695
Jeanneau Sun Odyssey 36i
Lagoon 440